Glad Påsk

Mistlurssång -dimma-blött, så såg morgonen ut idag. Hoppas ni kom upp ordentligt i morse med anledning av tidsomställningen igår till SOMMARTID.
I helgen hade Rolf kalvutsläpp -gissa om de var glada!
Påskweekend – så håll koll på hur båtarna går ut om du nu inte åker eget..den här veckan är det dessutom-skojardagen,barnboksdagen,studenternas dag,världsautism dagen,kärlekens dag,morotens dag, ..dessutom fyller 5 bofasta öbor år denna vecka -HURRA för er!! <3

veckan ser nog annars ut som vanligt- bibbla dag, Zumba (OBS ny tid!18,00) och troligtvis även torsdagsaktivitet – om det inte blir Blåkulle resa istället…

Utlovad regnig dag men än så länge är det bara dimma, vi håller dock tummarna för att regnet snabbt drar förbi för det känns tillräckligt blött just nu ändå (vi har fått en liten insjö på vår gräsmatta..) och att molnen skingras och det blir soligt och fint 🙂 – man mår så mycket bättre då!

önskar alla en bra vecka och en härlig påsk! så hörs vi nästa vecka igen // kram kram Lotta

Translate »