v.18

Trots rinnande näsa ÄR det här den bästa årstiden och nu går vi dessutom in i den BÄSTA månaden också :).

Den här veckan fyller ingen bofast öbo år men dock ett helt gäng andra kända och okända. På onsdag firar vi internationella dansdagen, på torsdag är det valborgsmässoafton och flaggdag eftersom vår kung fyller år, på fredag är den 1:a maj och röd dag så vi har en kortvecka att se fram emot (vi som jobbar vanliga “åtta till fem jobb”..) på lördag är det byxfria dagen (undrar hur många rumpor vi får se då) och på söndag har öns ena nya bofasta namnsdag, vi hälsar familjen välkommen!

Passar också här och nu på att påminna om byalagets årsmöte 30/5, boka in det!

måndag = bibbladag, nu nyfylld med böcker då bokbåten var här förra veckan. tisdag = zumba och på torsdag sjunger vi in våren, alltså ingen Lurkan aktivitet på Lurkan utan vi ses ute på lämplig plats. Förmodligen är det yoga,stickträff, kanske vävning mm också denna vecka..

Ut och njut i det vackra vädret, just nu blå himmel och svaga vindar men de pratar på mulning och ev regn till em/kvällen…

kram till alla! // Lotta

Translate »