v.20

Regn + värme = KABOOM, jösses vad det har slagit ut veckan som gått! Idag såg jag både smultron blom och Adam & Eva på min morgonpromenad.

Den här veckan händer en hel del trots att det är en sk kortvecka då det är Kristi himmelfärds dag på torsdag. Idag måndag är det bibliotek som vanligt, imorgon tisdag har vi en barnföreställning på Lurkan kl. 13,15 – bokimpro – en bibliotekarie och två skådespelare som gör något spännande av en bok, på torsdag hoppar vi torsdagsaktiviteten, på söndag är det en vandring som Norrgårdens Vänner håller i – Samling vid Brottöfladen, promenaden tar ett par timmar så ta med något att äta, för mer info ring Lena Eklund 073-5523508 eller läs anslag på ön. Dessutom gratulerar vi den person som fyller år denna vecka -GRATTIS till dig! vi firar också Chokladbollens dag (mums!) Massagens dag,återvinningens dag, barnens dag, gamla vänner dag,förskolans dag & internationella familjedagen, stora bokbytardagen och World Wisky day.. så det är mycket att se fram emot och att fira.. Håll utkik efter udda öppettider i affären 🙂 (torsdagen kanske har 11-13 öppet)

Våren är som bekant en årstid för möten, denna veckan inget undantag och apropå möten så påminner vi om Byalagets årsmöte 30/5 kl.15,00 på Lurkan. Vägföreningens årsmöte 13/6 på skolan i år då Lurkan är upptaget av ett bröllop.(mer info kommer)

Önskar alla en härlig vecka i den ljuvliga naturen med körsbärsblom, syrenknopp, hägg och gröna blad (nu är det snart bara eken kvar som inte fått löv) kram på er!! // Lotta

Translate »