v.23 (1-7 juni)

Veckan börjar med regn och blåst, lite kallt men som en god vän till mig sa – titta på hur det såg ut förra året före midsommar (som f.ö var kallare än julafton) och hur fin sommar vi sedan fick – sol, värme, varmt hav… helt enkelt en kanonsommar så det är vad vi har att se fram emot även i år förhoppningsvis!
Den här veckan fyller två bofast öbor år -GRATTIS till er!! vi firar också Mjölkens dag, mobilfria dagen, fruktens dag, färsk potatisens dag och sillens dag och dessutom är det utspring för många studenter.

Veckan bjuder på många aktiviteter: måndag – bibblan 18-19, tisdag -zumba (om det finns intresse) samt att det är grill och brännbollskväll på skolan, torsdag – sista aktivitetstorsdagen för terminen på Lurkan samt invigning av pysselvinden (här kan man väva,sticka,sy, virka,fika och umgås) 18-20. Lördag – grovsopor 9-12 och nyinvigning på Ingmarsö museum med bubbel,jordgubbar och choklad! 15- , samt att vi firar nationaldagen! Söndag träffas vi som har garage i Åsättra för lite städning. Så som ni ser veckan är fullsmockad med aktiviteter..
vill vi fira mer kan vi ju också gratulera Gun,Gunnel,Rutger,Roger,Ingemar,Gudmar,Solbritt,Solveig,Bo, Gustav,Gösta,Robert och Robin som har namnsdag denna vecka – Grattis till alla som heter något av dessa namn.

(Nya hemsidan är nu aktiv, har ni problem att se den, testa ctrl F5 så laddas den om)

Önskar alla en härlig junimånad även om starten inte är den roligaste. Kram på er! // Lotta

Translate »