v.25 (15-21 juni)

Då går vi in i midsommarveckan och som traditionen bjuder så pratar man om kyla, regn och ruggväder till helgen, men vad gör det?  vi klär på oss efter vädret (sommarklänning under skoteroverall om det behövs), sjunger, flaggar och hoppar oss varma kring midsommarstången, äter & dricker gott.
Den här veckan fyller 2 bofasta öbor år  – GRATTIS till er! Det är också Chaufförernas dag,Islands nationaldag,internationella picknickdagen,pionens dag, flyktingdagen,surfdagen, långsamhetens dag och världsmusikdagen denna vecka förutom MIDSOMMAR
Biblioteket börjar sommaröppna från denna vecka – måndagar 18.00-20.00. Affären har också sommaröppet från igår faktiskt, vardagar 9,30-18,00.
Hoppas alla får en härlig vecka och ett alldeles underbart veckoslut!
Kram till alla från mig// Lotta

 

Translate »