v.26 (22-28 juli)

Börjar med pekpinne! varför kan ni som röker inte ta upp era fimpar? dessa ligger överallt på vägar och stigar och det är så himla trist,äckligt och tråkigt! Man plockar upp hundbajs efter sin hund, men man slänger fimpar som aldrig multnar.. jag är fundersam på hur man tänker då.. Nog om detta!
Midsommarhelgen var som vanligt en trevlig tillställning, glada barn, ömsom sol och vatten, god mat och dryck, trevligt umgänge.
Den här veckan fyller två bofasta öbor år -GRATTIS till er! Det är lönings vecka, några går på semester, Sjöbon öppnar för säsongen liksom brödboden och Maringrillen har sommartider.
Biblioteket har som vanligt öppet måndagar men nu mellan 18-20.
SOMMAREN är här och det finns massor att göra – hyra kajak/kanot i gästhamnen -kanske paddla runt ön?
– hyra cykel i gästhamnen och cykla till Brottö kulturresarvat,- promenera till Kålgårdsön ta roddbåten över till Finnhamn, ta en fika på krogen, ro tillbaka till Ingmarsö (kan bli en heldagsutflykt) – ta en ridlektion på Islandshästarna -bada i Femsund – ta en fika vid bageriboden och titta in i Sjöbon – ät gott på någon av öns matställen – handla på ICA – ta båten över till Husarö eller Äpplarö för att se en annan typ av skärgård- slappa i hängmattan med en god bok.. som ni ser, det finns en hel del att göra! Har du/ni fler uppslag dela gärna med er 🙂
Ha nu en härlig vecka denna sista i juni. Kram på er alla! // Lotta

 

Translate »