v33 (10-16 augusti)

Så fel jag hade! Sommaren fortsätter en vecka till och affären har sommaröppet även denna vecka -jipiii!! men det märks att många börjar jobba idag måndagen den 10 augusti på Lars-dagen, ni som inte behöver det ska vara glada då veckan ska bjuda på riktigt härligt sommarväder. Har hört att det t.o.m är badbart i vattnet (fast jag vet inte om jag tror på det..)
Den här veckan fyller två bofasta öbo år -GRATTIS till er! vi firar förutom ett gäng namnsdagar internationella ungdomsveckan,vänsterhäntas dag,Lejonets dag, internationella fyrdagen,hemlösa djurs dag och berätta ett skämt dagen, enl ICAs almanacka också den tradionella kräftpremiären..och cykelvasan..
Eftersom det blir mer och mer vardag så börjar planeringen för höstens aktiviteter på Lurkan så håll utkik på anslagstavlorna. Idag har bibblan öppet 18-20 (tror jag även denna vecka sen “normaltider” även på bibblan från nästa vecka) Sjöbon har öppet tisdag,torsdag och lördag denna vecka sedan lördagar fram till 26/9. Krogen, brödboden och Maringrillens öppettider kan ni säkert bättre än jag.
Nu ser vi fram mot en go,solig,varm ,härlig augustivecka! kram på er alla! // Lotta

Translate »