V.36 (31/8-6/9)

Så går vi då in i månaden September..
Museet öppet lördagar mellan 13-15  hela september, har ni inte varit där och tittat ännu så är det ett MÅSTE! Mycket intressant historia om Ingmarsö.
En bofast öbo fyller år denna vecka – Grattis till dig! vi firar också porslinets dag, flourtanternas dag (minns ni??) dansbandens dag och ostronets dag denna vecka.
Grävningen för Lurkans avlopp påbörjas troligen denna vecka så nu kan det bli svårt att ta den promenadvägen ett tag. Tror också att vävningen på Lurkans vind snart kommer igång också och vill du se hur det fungerar är du välkommen till Lurkan, vardagar troligtvis förmiddag- ännu inga tider bestämda men gå upp och känn på dörren. Idag måndag är det bibliotek -öppet 10-11 och 18-19, imorgon tisdag är det zumba på kvällen(på Lurkan) Ännu inte bestämt vilken dag “familjeaktiviteterna” kommer igång.. På lördag är det både Sjöbon 10-13 och museet öppet 13-15 så full aktivitet igen (om man vill å kan)
Får man önska lite regn? då kommer svampen växa så det knakar men just nu känns det mest torrt i skog och mark, dessutom gulnar löven fortare i detta torra..

Veckan är annars galet virrig med en massa åkande pga möten och olika aktiviteter- det vill säga:- en helt normal höststart! Kram å ha det så bra! // Lotta

Translate »