v.37 (7-13 september)

4 bofasta öbor fyller år den här veckan –GRATTIS till er! hipp hipp hurra!! Det är dessutom svampens dag,världens dag för teckenspråk,kebabens dag denna vecka plus bibblan idag måndag, zumba imorgon tisdag och städdag plus PUB afton på Lurkan på lördag. (vi behöver alla frivilliga händer som hjälp, tänk på att Lurkan är allas vår egendom)
Museet är öppet lördag 13-15 och Sjöbon har öppet samma dag 10-13 -hjärtligt välkomna att besöka bägge. Maringrillen har åter öppet efter en tids stängt pga sjukdom och krogen och affären har öppet, liksom gästhamn, Norrgårdens B&B så ut i skärgården och “bara va”!
Åska, blixt och dunder bjöd lördagen på, igår söndag var det regn mest hela dagen, välbehövligt men gjorde att jag hade en “inner sittar dag..” Idag ser man möjlighet till sol men det är väldigt blåsigt..
Datum att lägga in i almanackorna – 19/9 Loppis på skolgården (om det inte regnar) på fm och bartömning på krogen på kvällen 27/9 grovsopor 9-12 på södra

Önskar alla en härlig vecka! kram från Lotta

Translate »