V38 (14-20 sept)

Två bofast öbor fyller år idag måndag och totalt är de sex stycken som fyller år denna vecka –GRATTIS till alla er! Vi firar också messmörets dag denna vecka.
Biblioteket öppet måndag 10-11,18-19 – välkomna, Tisdag fotvård och zumba, torsdag -aktiviteter på Lurkan 17-19 (nytt för i år är att vi äter tillsammans till självkostnadspris och temat för terminen är KORV) Museet har öppet lördag 13-15, Sjöbon 10-13 också lördag.. Affären  måndag – lördag. Krogen fredag-söndag och på lördag har de bartömning med 80 tals feeling. MarinGrillen har lunchöppet, den här veckan tisdag,torsdag,fredag och lördag 11-13. På lördag (om det inte spöregnar) är det LOPPIS på skolgården – nyhet för i år – 11-13.
Bygdegården tackar alla som kom och städade och röjde på Lurkan i lördags och till de som kom på kvällens pub.
TACK TACK!

Nu har vägföreningen påbörjat röjningen av träd och buskar längst våra vägar snart återstår bara rensning av dikena som man som markägare själv får ombesörja, det är ju bra om vattnet som kommer ner (och som de lovat ska komma denna vecka) rinner undan..

Önskar alla en härlig vecka! kram på er! //Lotta

 

 

 

Translate »