v40 (28/9-4/10)

v.40.. då är det höst tycker jag.. vill tacka alla som kom till Lurkan i lördags – vi var ca 100st – som lyssnade och såg på det spännande om krigsvintrarna på Ingmarsö, missade du detta finns filmen att se på museet.
det var galet mycket grovsopor denna hösthämtning, så tyckte även sopgubbarna…men det är bra för dels får vi behålla hämtningen och så vet vi att det inte finns en massa skräp på ön – win win!
Den här veckan fyller 3 bofasta öbor år -den yngsta blir 10! -GRATTIS till alla er! Vi firar också vegetariska världsdagen,kanelbullens dag och vodkadagen -mycket att fira!
Idag måndag är det som vanligt bibliotek 10-11,18-19. Ingen zumba på tisdag men väl bokbåten! – södra kl 13-14,30. Aktiviteter på torsdag på Lurkan, kanske vi kan få gå en diskussion om “Framtid Österåker”. På lördag är det städdag i hamnen på norra för de som är berörda, så som ni ser även denna vecka är full av aktiviteter (det finns säkert fler som inte jag har kännedom om)
just i skrivande stund är det knallblå himmel utanför fönstret, svaga vindar och en härlig lite småkylig måndag. Jag önskar alla en superhärlig vecka! denna sista på september och första i oktober.. kram på er! // Lotta

Translate »