V41 (5-11 okt)

På min morgonpromenad idag så jag spår efter nån som inte orkade bära hem sina tomflaskor..kanske det var en svampplockare som var törstig och blev trött av att bära tomma glasflaskor..annars har vi suveräna glasåtervinningscontainrar både på södra och norra.. Solen skiner idag, det är lugnt och fint – ett härligt höstväder!
måndag = bibbladag (attans missade bokbåten!!) ingen zumba imorgon pga arbete för ansvarig zumbaledare, onsdag åker många från ön till marknaden i Norrtälje, på torsdag är det aktivitet på Lurkan igen – kom gärna och prata utveckling Österåker!
Den här veckan fyller 3 bofasta öbor år -Hipp hurra å GRATTIS till er!
vi firar också internationella barndagen, internationella lärardagen, gräddtårtans dag och en massa namnsdagar – hurra hurra hurra!!
nästa vecka kommer det inget veckobrev från mig då jag i veckan blir kidnappad och blir borta några dagar.. (ingen bofast öbo , vad jag vet, fyller nästa vecka men livet rullar på med bibbla,zumba och torsdagsaktiviteter)

Den här veckan kommer öns alla föreningars infobrev ut, sammanställt av byalaget, läs och tyck! Tyck också gärna till om nya hemsidan! Har du inte lämnat din mailadress för att få Byalagets information -gör det, det finns massa intressant information att få.

önskar alla en underbar v 41 och på återhörande 19/10! Ha det gott! kram kram Lotta

Translate »