v43 (19-25 oktober)

Så snabbt man kommer in i vardagen igen efter en veckas härlig ledighet i sol och värme..här hemma är det inte så dåligt heller, sol,lite morgondis, blå himmel med små lätta moln, lugnt och stilla..en härlig hösthelg har det varit och veckan börjar lika samma.
Den här veckan fyller 4 bofasta öbor år – hipp hurra för er! det är Foxterrierns dag och pastadagen denna vecka samt säkert en massa andra dagar som jag ännu inte har koll på. 13 olika namnsdagar har vi också att fira.
Idag måndag är det bibbla 10-11 och 18-19 – gå dit och låna en bra bok eller ljudbok, läs en tidning och bara va för dig själv en stund. Tror inte det blir någon zumba denna vecka men torsdagsaktivitet som vanligt på Lurkan 17-19 med mat till självkostnadspris.
Kom ihåg att det på söndag är slut med sommartiden och vi ska ställa tillbaka klockan en timme.
Ha en underbar vecka och sköt om er! kram från Lotta

Translate »