v.44 (26 oktober -1 november)

Slutspurt av Oktober och vad fort hösten kom här på slutet! vår gräsmatta är inte längre grön utan gul av alla löv som blåste ner i helgen. Många vackra färger är det just nu -grönt,gult,rost,rött och så solen som skiner från en blå himmel.
Den här veckan kommer slamtömnings bilen och de kan vara här både denna och nästa vecka.
Måndag betyder förutom mitt skrivande biblioteksdag 10-11 och 18-19 gå gärna dit och låna en bok. Se till att höja statistiken så kommunen inte stänger även detta… på tisdag blir det Zumba igen – äntligen!! på torsdag (om det finns några barn hemma) kör vi höstlovsaktivitet på Lurkan 17-19 – mat till självkostnadspris. På fredag har vi veckans födelsedagsbarn- GRATTIS till dig! och på lördag är det MARKNAD på Lurkan 11-14 – den traditionella försmaken på julen med glögg,julmusik,hemslöjd,fika, trivsel och mys.(passa på att köpa julklappar och farsdagspresent)

Amanda,Rasmus,Sabina,Simon,Simone,Viola,Elsa,Isabella,Edit och Edgar heter veckans namnsdagsbarn – Grattis till er som heter så, den här veckan är det också höstlov för skolbarnen, så kanske vi ökar befolkningen med några personer..

Ha en alldeles underbar vecka! Hoppas vädret förblir som nu – soligt och fint, lugnt och stilla! (men det är väl bara ett önsketänkande) kram på er alla! // Lotta

 

Translate »