v45 (2-8 november)

November… den grå månaden men den börjar iallafall med blå himmel, gnistrande höstlöv och utlovade många varmgrader :).
TACK till alla som gjorde allhelgonamarknaden så bra! Succé i år igen!
Den här veckan fyller ingen bofast öbo år (iallafall som jag vet) och vi vandrar in i en vardagsvecka eftersom höstlovet är slut och lovlediga barn återigen har lämnat ön (vi var 14st barn i torsdags på Lurkan! sååå kul!!)
Bibliotek,zumba och torsdagsaktivitet som vanligt, veckan slutar med kladdkakans dag och SIKfest ( Sikfest = mysigt minne från när jag flyttade till Ingmarsö för mer än 30 år sedan,  yngst på festen var ca 7 månader och äldst runt 70 – en riktigt trevlig blandning, en riktigt mysig tillställning) Lördag 7/11 är det alltså SIKfest –  knytkalas  – start 18,00 slut 01,00  god mat , trevliga människor,förhoppningsvis massa musiker som spelar och sjunger,tävling på bästa SIKrätt med chans till fint pris. Anmäl dig! (kostnad minst 50:- och i det priset ingår potatis,hårt bröd,ost och smör samt städning ) senast 5/11 till Lotta.
Veckan avslutas med att vi firar FAR då det är fars dag. Grattis till alla pappor! Önskar er en härlig första novembervecka! kram från Lotta

Translate »