v47 (16-22 november)

Halva månaden har gått och november har verkligen levererat… lugnt, varmt ,mest blått men rykten  säger att det nu vänder men vi är såå glada för det som varit (smile) på min morgonpromenad mötte jag två människor, en hund och två rådjur..
Den här veckan fyller tre bofasta öbor år – GRATTIS till er (6, 25 o 79 år) för mig är den “en sån där” vecka med massa möten, fullt med olika aktiviteter under veckan så det är varken hackat eller malet.. idag är det iallafall biblioteks dag som vanligt 10-11 och 18-19, imorgon tisdag blir det troligen zumba, på torsdag träffas vi på Lurkan för gemensam middag, lek och diskussioner inför kommande möte 3/12 (kan du inte vara med men vill ha något sagt – kontakta Lotta)
Det är polkagrisens dag och Lettlands nationaldag denna vecka också.
Har ni problem med fibermottagningen så glöm inte att anmäla detta till berörda, det är fler som har problem och alla måste anmäla så att det blir rätt någon gång.
Önskar alla en härlig vecka trots utlovat ruskväder mm //kram från Lotta

 

Translate »