V48 (23-29 november)

November har levererat! iallafall bra väder! har inte alls haft så jobbigt med denna månad som jag brukar utan det har gått riktigt bra, först nu i helgen visade sig minusgrader,frostig mark lite vinterkänsla och det är ju bra eftersom det är första advent till helgen, då lyser det upp i fönstren och man får den där mysiga känslan i hela kroppen.. Den här veckan fyller två bofasta öbor år -GRATTIS till er!
Det är som vanligt bibliotek idag måndag,kanske zumba imorgon tisdag och torsdagsaktivitet på torsdag – vi saknar dock öbor som vill komma och prata frågor att ta upp med kommunen som kommer på besök 3/12. (det är bra om vi skickar in våra frågor så de hinner förbereda sig något) De är på Lurkan 15,00-ca 17,00 3/12
I min almanacka står det att det är hästens dag denna vecka också (troligen finns det fler som jag inte har koll på)

I helgen började isen lägga i norra hamnen, idag är det lite kallt och ganska lugnt, såg solen på morgonpromenaden men nu har det mulnat på, frosten ligger kvar på gräsmattan och vi får avvakta vad det ska bli för väder idag – snö? -blåst? – minusgrader eller nollan?
Önskar er en härlig v.48 // Kram Lotta

Translate »