V.49 (30/11-6/12 dag 334-340)

Svisch sa det så var november över – hur fort gick inte det? måste varit för att november vädermässigt varit som en härlig september/oktobermånad (smile) idag är det dock riktigt höstruskigt med hårda vindar,snöglopp och mörker.. fast lite ljust är det dock allt eftersom det lyser fint i alla hus och stugor nu när adventsstjärnorna kommit upp – så fint och mysigt.
Den här veckan förutom att Anders,Oskar,Ossian,Beata,Beatrice,Lydia,Barbara,Barbro,Sven,Nikolaus och Niklas har namnsdag och det är Kåldolmensdag och Kattens dag så fyller också 5 bofasta öbor år –GRATTIS till alla er och till alla namnsdagsbarn.
Idag måndag är det bibliotek 10-11 och 18-19 om man vågar sig ut pga väder.. på tisdag blir det nog zumba som vanligt och på torsdag får vi besök av kommunledningen kl 15,00 på Lurkan, passa på att komma dit få lite eftermiddags fika och prata med Michaela(M)Mathias(Fp) och översiktsplanerare Charlotte Hedlund, när de åkt hem är det torsdagsaktivitet som vanligt med mat, övning på julsånger ( ja, för den 19/12 är det tänkt att barnen ska hålla en liten julkonsert på Lurkan – mer info kommer!) umgänge och eftersnack av dagens möte.
På lördag ska byalagets styrelse träffas, är det nåt ni vill att vi tar upp kontakta nån i styrelsen (all info finns på hemsidan om vilka som sitter) På söndag kan man ta sig till Svartsö för julmarknad.
Önskar nu alla en riktigt bra vecka 49 och så håller vi tummarna för bättre väder mot kommande helg! kram på er! // Lotta

Translate »