v51 (14-20 december)

förlåt sent inlägg! halva veckan har ju nästan gått men jag har varit utan fiber sedan 10/12 och känt mig ganska vilsen och förvirrad.. nu är vi dock åter uppkopplade  (smile)
Den här veckan fyller en bofast öbo år -GRATTIS i efterskott! Vädret är med oss, vi har haft några dagar med minusgrader, solen skiner och vinden är inte så hemsk som den kan vara. Det biter i kinderna när man är ute och går, det krispar under sulorna men är härligt!
Allt är nästan som vanligt den här veckan..bibbla i måndags och aktiviteter på Lurkan på torsdag, dock den sista för terminen.. den planerade “julkonserten” på lördag av öarnas barn är tyvärr inställd men vi försöker nästa år igen, vill ni ändå få höra barnen sjunga så kom på torsdag så trallar de nog en sång eller två, kaffekannan står på. Välkomna!
På söndag tänder vi det fjärde ljuset och nästa vecka går nog många företag på sparlåga. Skolbarnen får lov nu på fredag och några välförtjänta sovmorgnar (smile) fram till nästa termin börjar. (jag har ingen koll på när de börjar eftersom jag inte har några barn i skolan längre men det är väl nån gång efter trettonhelgen)
Önskar alla en fortsatt bra v 51. Gör vad ni kan av tiden tillsammans för man vet inte hur länge man har den <3

kram från Lotta

 

Translate »