v1 2016 (4-10 januari)

Sååå då var vi inne på 2016, när jag tittar ut genom fönstret ligger marken vit av lite snö och det känns helt rätt, det är ju trots allt vinter..i Sverige… och då ska det vara minusgrader och snö.. hoppas jul och nyårshelgerna varit goda mot er.
Nu kliver vi in i vardagen igen, några är dock lediga även denna första vecka på nya året. (skolorna börjar först nästa vecka) Den här veckan fyller två bofasta öbor år -GRATTIS till er!! det är trettondagsafton imorgon tisdag och då vet ni…då kommer stjärngossarna och sjunger för oss..så ladda med gosaker att bjuda på och kontanter till Judas pengapung, allt de samlar in går till välgörande ändamål.
Idag måndag(första på det här året!) har biblioteket öppet som vanligt -kanske det är dags att byta en utläst bok och låna en ny? förutom födelsedagar firar vi även trettondag jul,aprikosens dag och mazarinens dag denna vecka. vi gratulerar också Rut,Hanna,Hannele,Kasper,Melker, Baltsar, August, Augusta, Erland, Gunnar, Gunder,Sigurd och Sigbritt som har namnsdag denna vecka.
Önskar alla en härlig förstavecka på nya året, hoppas att ni får vara friska och hela samt att ni kommer ihåg det där med att kramas är bra i alla lägen! kram från Lotta

Translate »