v4 (25-31/1)

2016 års sista januarivecka börjar disigt, himlen hänger ända nere vid vägen, hoppas det lättar under dagen annars kommer det bli en jobbig måndag trots lön i lönekuvertet..
Den här veckan fyller 3 bofasta öbor år varav en jubilerar med 90! (öns äldsta invånare) –GRATTIS till alla er och ett extra hurra för jubilaren .
Förintelsens minnesdag,Konungens namnsdag,sommilierernas dag och crossiantens dag är det också denna vecka, det är också idag måndag biblioteksdag, imorgon tisdag Zumba med step-by -step så har du aldrig testat förut har du chansen på tisdag, på torsdag är det aktiviteter på Lurkan igen och på lördag är det årsmöte i bygdegårdsföreningen så veckan är fullsmockad med aktiviteter för den som vill,kan och har lust.
Önskar alla en riktigt bra vecka. Kram från Lotta

 

Translate »