v5 (1-7 februari)

Årets första månad slut, nu går vi in i den andra månaden 2016.. Blidväder och blåst tär hårt på isarna, de funkar fortfarande för skridskoåkare med vana och svävare men ska det fortsätta så här så vet man inte hur de är om några veckor..vi vill gärna ha kvar den hela februari och mars. All snön är borta men i morse var det iallafall lite frost som gör att det blir lite ljusare.
Den här veckan fyller en bofast öbo år -GRATTIS till dig! Tror också att vi fått några nya utflyttade så vi hälsar också dem välkomna till ön! (rätta mig om jag har fel!)
Verksamheterna vi har under veckorna fortsätter -bibbla,yoga,zumba och torsdagsaktiviteterna. Verksamheter som man är välkommen att delta i. Kravet på Zumba och torsdagsaktiviteterna är att man är medlem i IBF -Ingmarsö Bygdegårdsförening som hade årsmöte i lördags och delvis fick ny styrelse. Ordförande hann inte tacka de avgående styrelsemedlemmarna men gör detta här och nu -TACK!
2/2 om någon beställt tid kommer fotvården till ön.
Nu laddar vi för en frisk,aktiv februarimånad som dessutom innehåller en dag mer än vanligt 🙂 (tjejer passa å att fria!!)
kram från Lotta

 

Translate »