v6 (8-14 februari)

hej hej och välkommen till andra veckan i månaden februari.
Även denna vecka är fullsmockad med både aktiviteter och olika “firar”dagar – det kinesiska nyåret (apans år börjar) Fettisdagen = semlor! Bagelsdagen, Askondagen, Slottssprintern och alla hjärtans dag! dessutom är bibblan öppet idag måndag (10-11 och 18-19) Yoga och Zumba,torsdagsaktivitet och förhoppningsvis finns isarna kvar till helgen så man kan ut och åka spark och långfärdsskridskor.. (all aktivitet på isar oavsett om det är på insjöar eller hav sker på egen risk, ha isdubbar! lita inte på nån! )
Ingen fastboende fyller år denna vecka (vad jag vet) dock några kära vänner och bekanta..
fast vi är mitt i vintern är gräsmattan grön och fin, idag är det ca 4 grader varmt, blå himmel med molntussar och jättehalt på vägbanorna på fastlandet (hör jag på radion)  fast ½m snö,sol och vindstilla hade ju inte heller varit fel nu när det faktiskt är vinter..
Önskar er alla en bra dag var än i världen ni befinner er! kram kram från Lotta

 

Translate »