v8 (22-28 februari)

Sista februariveckan! vad fort denna månad har gått… ber om ursäkt för att jag inte skrev igår som brukligt men jag har blivit kidnappad att vara med i produktionen så jag hann helt enkelt inte igår, så därför får det bli nu eftersom jag just kommit från samma industriarbete idag..allt blir uppåner..
Igår fyllde en bofast öbo år och idag har vi också en -GRATTIS till er! Tre till denna vecka! GRATTIS grattis grattis!!
Premiären på Lurkan i lördags av film och inomhustoalett förlöpte galant – som det ska på en premiär!
Vädret vet jag inget om eftersom jag står inomhus i en verkstad med väldigt små (eller är de skitiga) fönster men jag tror att det varit lite sol idag. Det knastrar om skor och hjul också så det är väl lite minusgrader kan jag tro.
På torsdag är det aktiviteter på Lurkan som vanligt och god mat finns att få till självkostnadspris om man vågar sig dit. Vi brukar vara 4-8 barn och lika många vuxna. Beslut togs att vi kör även på sportlovet då det finns barn kvar på ön som vill umgås och är det sportlovslediga barn/vuxna på ön är alla välkomna!
Nästa vecka (sportlovsveckan) hoppas jag vara kontorspersonal igen så jag kan rapportera redan på måndag, som ju är en xtradag denna månad…
Ha det nu så bra och må så gott ni kan, själv ska jag vara industriarbetare även imorgon men sen åker vi iväg på några dagars födelsedagsresa till Prag!
Kram kram från Lotta

 

 

Translate »