v9 (29/2 -6/3 sportlov)

Ahoj!
sol och fint! minusgrader som gör att befintlig is växer eller iallafall bibehålls, kanske en tur på Storträsk kan vara en av veckans aktiviteter, kom dock ihåg att ta med isdubbar och ispik så du kan kontrollera isen för det gör ingen annan åt dig. Bra start på denna veckan som är sportlovsvecka för oss i detta område, idag är det också den dag som bara finns var 4:e år dvs Skottdagen, den dag då kvinnorna ska fria, så är du kvinna och ogift ta tillfället i akt! grabba tag i en man och fria just idag!
Sportlov,pannkakans dag, en bofast öbo som fyller år,ostbågens dag,bibbla,zumba och torsdagsaktiviteter som vanligt,februaris sista dag, sol och minusgrader(dock ingen snö att skida på…) kan det bli bättre? (ja det skulle då ha varit en meter snö..eftersom det faktiskt fortfarande ÄR vintermånaden februari)
Önskar er alla en riktigt härlig vecka! kram från Lotta

Translate »