v10 (7-13 mars)

Ja ja jag vet att man inte ska prata väder men.. när man vaknar till detta!! man skulle kunna tro att det är april och inte mars (mars ska bjuda på sol,minusgrader,gnistrande snö och farbara isar) idag hänger himlen därnere på marken igen, det var snö tidigt i morse men det har nu regnat bort önskar jag fick packas ner i resväskorna som vänner har packat för att åka till Tailand några veckor och se sol,känna värme och slippa tjockjacka,storstövlar och vantar…men förhoppningsvis får vi också allt det där snart, det ska bara komma en härlig vår emellan.
Den här veckan fyller två bofast öbor år -GRATTIS till er
Det är som vanligt bibbladag idag måndag,Zumba,Yoga,vävning(vill/kan man inte väva är det helt okej att bara komma till Lurkan för en fika, sticka/virka/sy eller bara prata lite) torsdagsaktiviteter dessutom är det tomatsåsens dag,V8 motorns dag,internationella kvinnodagen denna vecka.

Norrgårdens Vänner låter meddela att det är årsmöte 27/3 på Lurkan kl.14,00. Välkomna!
Bygdegårdsföreningen låter meddela att det lördag 12/3 är årets första PUBkväll. 19,00-01,00. Dart,Biljard,mat och trevligt umgänge. Välkomna!

Önskar alla en så bra vecka man kan ha nu när vardagen är tillbaka efter sportlov och månadens första vecka // Lotta

Translate »