v.11 (14-20 mars)

Mittenveckan i mars!
Swosch vad fort veckorna går… fler å fler vårtecken dyker upp..ljusgranar byts mot vimplar, fler cyklar kommer fram,snödroppar i rabatterna (måste skaffa sådana till min trädgård!) duvor, lamm -var å tittade på de små sötisarna i går – sååå fina!
Solen har skinit på många ställen i helgen men inte här på ön, i lördags var det tjocka och rått och trist hela dagen, igår var det något ljusare men nån sol såg vi inte och så är det även idag denna måndag, måndagar är ju också som ni alla vet biblioteksdagar -både kl 10-11 och 18-19 så det finns flera chanser till boklån,ljudbokslån,filmlån eller bara lite umgänge.. umgänge är viktigt för att må bra och mer sånt kan man få på torsdag på Lurkan mellan 17-19. Vi lagar mat tillsammans, äter ihop och spelar spel eller bara sitter å pratar – alla är välkomna! (bygdegården har dock ett litet krav – att man är medlem i IBF) för att må bra kan man både yoga och Zumba på ön eller bara ta en härlig promenad -lång eller kort spelar inte så stor roll, gör man det sen tillsammans blir allt mycket roligare! vill du lära dig väva så kontakta nån i bygdegårdsföreningen så slussar vi.. Full fart på ön som ni märker!
5 bofasta öbor fyller år denna vecka –GRATTIS till er!
Pi-dagen,S:t PatricksDay (ha på dig något grönt denna dag),bussförarnas dag,supportens dag och internationella glädjedagen är dagar vi kan fira denna vecka också..
Önskar alla en härlig vecka, håller tummarna för att alla får må bra, att vi får se solen och att isarna snart släpper så vi kan börja åka båt igen
kram från Lotta

 

 

Translate »