v12(21-27 mars, dag 81-87 på året)

Bakslag i vädret! helgen bjöd på snö nåt man inte alls vill ha längre..nu får det vara nog! Just nu känns det också lite kallt, det vill vi inte heller ha!
Den här veckan fyller fyra bofasta öbor år – Hurra och Grattis till er! grattis också till alla som har namnsdag denna vecka.
Rocka-sockan dagen idag måndag å en hel massa andra dagar hela veckan, bla glassens dag på torsdag. Idag är det också bibbladag, imorgon tisdag zumba och på onsdag kommer kommunledningen på besök igen (kom till Lurkan vid 16-16,30 så du inte missar nåt!) på torsdag är det som vanligt aktiviteter på Lurkan -17,00-19,00.
På fredag är det våffeldagen (smaskens!) sen är det påskafton och påskdagen som dessutom kommer med sommartiden så kom ihåg att ställa FRAM klockan 1 timme. På söndag (Påskdagen) är det ÅRSMÖTE för Norrgårdens Vänner på Lurkan kl 14,00 dessutom är det vernissage på bla vävda mattor (passa på att besöka vävrummet på Lurkans vind)

Grattis också till Ingmarsö museum som fått utmärkelsen “Länets bästa hembygdsmuseum” av hembygdsförbundet – Hurra hurra hurra!!! GRATTIS! Ytterligare en anledning att besöka museet om ni nu inte redan varit där, å har ni det är det bara att gå en gång till – klart värt ett besök!
Affärens öppettider i påsk är: skärtorsdagen som vanligt (9,30-12,00-14,30-17,00) långfredagen 11,00-13,00 påskafton 9,30-13,00, påskdagen o annandag påsk stängt.
Som ni märker ännu en aktiv vecka i vår vackra övärld – välkomna ut i påsk!

kram från Lotta

Veckans viktigaste – kom till Lurkan på onsdag 23/3 kl.16-16,30 och träffa Michaela & Mathias (våra politiker) och Charlotte & Anna (tjänstemän)
Translate »