V13 (28/3-3/4)

Solen skiner, vi går in i sista veckan av mars, det är påsklov, jag har sett citronfjärilar så allt är toppen! Påsken har varit bra, har ätit gott och fått träffa delar av familjen vilket alltid är mysigt.
Den här veckan fyller 4 bofasta öbor år -GRATTIS till er!
Allt är inte som vanligt den här veckan för det är ingen bibbla idag.. å affären är inte öppen men imorgon tisdag blir det som vanligt igen, på torsdag är det aktiviteter på Lurkan  (är du inte öbo och har tänkt dig dit får du gärna meddela det så vi vet)
Den här veckan är det också skojardagen,barnboksdagen och kärlekens dag – mycket att fira! Fira kan vi också göra med att det nu är båt åka till Åsättra som gäller samt att vi från vårturlistan kan åka helger Ingmarsö-Åsättra -Jiiiha!! hurra å grattis till oss!
Mötet med kommunen förra onsdagen gick riktigt bra, många nya ideer och massa bra info – vill vi hålla grytan kokande är torsdagarna på Lurkan ett bra tillfälle – kom dit, ät en bit och prata!

Önskar alla en kanon annandag påsk, ett bra lov om ni får ha det och en underbar vecka!  // kram Lotta

Translate »