v.14 (4-10 April)

Hur lurade blev ni i fredags? Vi fick några luriga mail om vindkraftverk på Finnhamn (bla) annars tror jag inte att jag blev lurad men man vet ju aldrig…
Den här veckan fyller två bofasta öbor år GRATTIS till er! Morotens dag och GT -dagen är det också denna vecka liksom Romernas nationaldag – en hel del att fira med andra ord.
Veckan är annars ganska vanlig med bibbla idag måndag,Yoga och Zumba,Vävning och torsdagsaktiviteter.
Påskliljorna kämpar å kämpar men är snart utslagna de önskar nog lite sol och värme, idag har vi lite dimma men det ska lätta har man sagt. Hört att Holly börjar gå nu (all is är borta!) och då planerar vi givetvis för jungfruturen 16/4 -då helgtrafiken börjar – är ni i området passa då på att åka med kl 10,00 från Ingmarsö till Åsättra för att sedan vara tillbaka på Ingmarsö ca 11,10- det tänker jag göra samma dag fast på kvällen, dvs 16/4 är det PUB igen och denna gång med trubadurer som jammar i annexet.
Byalaget har styrelsemöte den dagen också så vill du ha nåt framfört så kontakta nån i styrelsen (ris/ros, åsikter om hemsidan, nytt/gammalt, nåt byalaget kan hjälpa till med?)
Nu kan man få Ingmarsökartan även i Android telefoner! – se hur på hemsidan under flik Byalaget meny Nya Ingmarsökartan.
14 namnsdagsnamn är det också denna vecka -Grattis till alla som har namnsdag den här veckan nu avslutar jag denna veckas skrivning! Kram å ha en bra vecka! // Lotta

Translate »