v15 (11-17 april)

Halvtid av månaden April och den levererar! fjärilar,frost,humlor,skilla,sol,regn..precis som april månad ska vara…
Veckans viktigaste datum är lördag 16/4 då helgtrafiken till och från Åsättra börjar – var med på jungfruturen! båten går 10,00 från norra bryggan och vill man kliva av på Åsättra går det bra annars är man tillbaka på ön igen 11,10.
Den här veckan fyller en bofast öbo år, det är lakritsdagen,såpbubblans dag och körsbärsblommans dag denna vecka också -GRATTIS till födelsedagsbarn och alla namnsdagsbarn å för att vi har många anledningar att umgås och fira.
Ingen zumba denna vecka men torsdagsaktiviteter som vanligt. Kom och ät och passa på att ventilera tankar och åsikter från mötet med kommunen, eller annat som man känner för att prata om ex sophanteringen på ön och framtiden.. eller så kanske man vill testa att väva..
Grovsophämtningen på Ingmarsö blir i år 4/6 och 25/9
Önskar er alla en härlig vecka och hoppas att solen får lysa på oss alla dagar den här veckan.
kram Lotta

 

Translate »