v19(9-15 maj)

Mellan hägg och syren -det är där vi är nu! Denna ljuvliga härliga månad (om man nu inte är allergiker) 3 bofast öbor fyller år den här veckan -GRATTIS till er! (även denna vecka har jag 17 bekanta i min almanacka…) Vi hurrar också  Europadagen,Cykelnsdag,Chokladbollens dag,Massagens dag,Återvinningsdagen,Fibromyalgidagen,Barnens dag (är inte den jämt??) och gamla vänners dag samt förskolans dag och internationella familjedagen – oj oj oj mycket att fira förutom att solen skiner och temperaturen visar sommargrader, dock hörde jag att det i slutet på veckan återgår till normala majtemperaturer, vilket helgen inte bjudit på utan det har varit riktigt somrigt. Till helgen är det pingst också, även det nåt att fira!!
Madelblom ,kattfot och blå viol har jag inte sett alla tre än men det förstnämnda såg jag igår…körsbärsblommorna börjar så smått visa sig -man kan inte annat än bara vara glad och lycklig dagar som dessa..
Påminner er om att boka in 28/5 för byalagets årsmöte – inbjudan till mötet kommer inom kort.
Ni vet väl att det finns en massa nya härliga böcker att låna på biblioteket? Idag måndag har man chansen både 10-11 och 18-19. På tisdag hoppas jag  Zumbagänget är laddade för en ny omgång och på torsdag ses vi på Lurkan kl17,00 för gemensam middag och umgänge – kanske dags att träffas och prata öns framtid?
Härligt! vecka 19 är fullsmockad med olika aktiviteter för de som vill och kan
En liten pekpinne vill jag dock komma med -Ni som röker! TA UPP ERA FIMPAR!! det är så äckligt med dessa små tingestar på vägen och i dikena och de försvinner inte utan ligger där å ser skräpiga ut.
Tack för idag! Å ha en superhärlig vecka! kram kram Lotta

Translate »