v20 (16-22maj)

Jösses vad veckorna går fort! nu är vi i slutspurten av den här månaden oxå!! Den här veckan har jag 11 vänner som fyller år men bara 2 av dem är bofasta öbor -GRATTIS till alla er!
Helgen har bjudit på lite höstlikt väder -blåsigt, småkallt och avslutades med en rejäl behövlig regndag. ( långkalsongerna kanske måste fram igen trots allt)
Måndag betyder biblioteks dag och det passar ju bra då det är bokbytardagen just idag, det är också flytvästens dag,world wisky day och picknickens dag den här veckan..
Utanför fönstret är det nu grönt grönt grönt, (till och med ekarna har satt fart) gräsmattan växer så det knakar liksom de förhatliga sniglarna som nu efter regnet ploppar upp.
(så nu ska vi ut på snigeljakt…) förutom bibblan är det förhoppningsvis Zumba imorgon tisdag och på torsdag är det Lurk aktiviteter igen – en vecka full av aktiviteter som vanligt.
Om ni har möjlighet att var i Åkersberga torsdag 19/5 kl.17,30-19,00 så är det öppet hus ang nya RUFS 2050 (Regional Utvecklingsplan För Stockholmsregionen) information och dialog. Remissvar till nya RUFSEN ska var inne senast 30/9, läs och tyck till, det är framtiden som styrs av detta dokument. (typiskt att det krockar med vår torsdagsaktivitet men kanske vi kan ha ett minievent på Lurkan och spåna fram bra åsikter att skicka till kommunen)
På lördag hoppas vi på fint väder för då har krogen ett special event på dagen med boule och andra lekar på planen samt överraskningar på krogen. Ladda för roligheter!
Ni har väl inte missat att Maringrillen slagit upp luckan också och att man på lördagar kan få i sig lite kultur genom att gå på vårt fina museum. Apropå museet så har de sommarinvigning 4/6 kl 14,00 med massa nyheter – årets tema är jordgubbar!
Önskar alla läsare en helt underbar,magisk,rolig,trevlig,härlig vecka!
kram på er // Lotta

Translate »