v21 (23-29 maj)

Vet inte om ni hört att det numer finns en hjärtstartare till på ön , på norra sidan, vid Nybyggsvägens slut finns det en som just nu ingår i ett pilotprojekt. Bra att veta om man har behov. Ring bara 112 så ska det funka.(alltså två på ön, en på södra och en på norra)
Den här veckan fyller 7 bofasta öbor år – två jubilerar- en med de 70 och en med 75 – GRATTIS till alla!! det är också inter. sköldpaddsdagen, handduksdagen (??) Ostens dag,muffinens dag,inter.MS-dagen,stressfria dagen, krama en musikerdagen,folknykterhetsdag,första metardagen, löning, inter. burgardagen och MORS dag denna vecka – tjoho vad mycket det finns att fira! -jordgubbar å glass, tårta och skumpa!
Gräsmattan är numer inte bara grön utan knallgul ! …av maskorosor som lyser i solen. Idag är det svag vind, strålande sol och blå himmel, klart det ska vara så -det är ju måndag!
På lördag är det byalagets årsmöte – hoppas ni fått era kallelser – om inte så har vi kanske fel mailadress, återkom så fixar vi detta.
Under flik “Att göra” här på hemsidan finns ett kalendarium (ej helt uppdaterad eftersom all info inte kommit admin tillhanda, uppdateras dock kontinuerligt så fort info kommer in) finns under rubriken Evenemang.
Veckan bjuder också på biblioteksdag (öppet 10-11 och 18-19) yoga och zumba samt torsdagsaktiviteter på Lurkan. Välkomna på samtliga aktiviteter.
Önskar er en härlig sista majvecka! hoppas dagarna fortsätter som idag, med blå himmel,gul sol och svag vind…
Kram kram! // Lotta

Translate »