v.22 (30/5-5/6)

Två dagar kvar av fina maj – jösses vad denna månad gått fort.. den har innehållit både glädje och sorg,precis som livet brukar vara, lite av båda… nu hoppas vi att juni bjuder på mer av glädje en sorg men det återstå att se…
den här veckan fyller två bofasta öbor år, det är internationella dagen mot tobak,mjölkensdag och mobilfria dagen, världsmiljödagen denna vecka också – Grattis till födelsedagsfirarna (två herrar) och passa på att fira de speciella dagarna! (särskild den mobilfria!)
Veckan innehåller annars som vanligt biblioteks öppet 10-11,18-19 zumba (vid anmälan från 3 personer) torsdagsaktiviteter på Lurkan (näst sista innan sommarlov) krogen “sommaröppnar” från och med fredag. Affären håller sig några veckor till innan de slår upp dörrarna med hel dagar.
Det blommar och växer så det knakar precis som det brukar göra innan midsommar, solen skiner och man har pratat om över 20 grader varmt idag och några dagar framåt – även detta nåt positivt att se fram emot (sa hon som alltid fryser )
På lördag är det en av årets folkfester -GROVSOPOR – 9-12
Byalagets styrelse tackar alla som var med på lördagens årsmöte (28/5) och hoppas att alla tycker att byalaget behövs och drar sitt strå till stacken…
Önskar er alla en helt underbar v22 – slutet på maj och början på juni..kram från Lotta

Translate »