v24 (13-19 juni)

måndag 13 juni -ingen vanlig måndag utan den som startar v 24 och dagen då en av öns bofasta fyller år -Grattis till dig – det är också skoldag för vissa elever och sommarlov för andra…solen skiner och det har utlovats lite värme -hurra!!! Måndagar är också biblioteksdagar – idag 10-11 och 18-19 men jag tror att det är sommartider från nästa vecka.. smaka på ordet sommarlov, visst smakar det gott -jordgubbar å glass,sol och bad – torsdagsaktiviteterna har tagit sommarlov så på torsdag är det ingen aktivitet på Lurkan. Apropå Lurkan så ber styrelsen för bygdegårdsföreningen alla som har intresse av att hjälpa till på Ingmarsödagen att höra av sig. Det behövs personal, det önskas fler marknadsutställare, fler frivilliga musiker,sångare,jonglörer… så hör av er! Det är också dags för att börja träna inför Ingmarsöloppet om ni inte redan gjort det, i år blir det några nyheter men om detta återkommer ansvariga.
den här veckan är det blodgivardagen(så har du möjlighet- lämna blod) världsstickningsdagen,chaufförernas dag,Islands nationaldag,picknikdagen och pionens dag – massor att glädjas åt, förutom allt annat som sommarlov,födelsedagar,sol och värme, sommartider..på söndag är det turlistebyte för W-båtarna vilket gör att “pendlingsturerna”(tidig morgon och kvällsturen) försvinner samt de populära onsdags och fredagsturerna på dagen – mycket tråkigt för alla som har behov av dessa -hoppas nån annan nån annanstans får glädje av våra indragna turer.
Nästa vecka är en ny vecka med nya äventyr, nya öppettider mm – njut nu av denna vecka och ha det så himla bra! kram till er alla! // Lotta

Translate »