v26 (27/6-3/7)

ett litet tekniskt problem gör att jag skriver först nu lagom till lunch ( – men tänk vilken trevlig lunchläsning det kommer att bli :))
Den här veckan fyller två bofasta öbor år -GRATTIS till er!
Hoppas alla haft en härlig midsommar, den här helgen fick vi alla sorters väder – regn,mulet,sol,vindstilla & dimma. Skolgården var full av dansande lekande barn & vuxna – en härlig syn!, W-båten kom, dock något sen och hade problem med tutan varför vi inte fick nåt tutande från dem, de beklagar dock detta och vi hoppas på bättre lycka nästa år. Holly gjorde så gott hon kunde och tutade och önskade glad midsommar.
Den här veckan är det Veganpizzans dag,Pilsnerkorvens dag och start på både Sjöbon (tisdag ) och Ingmarsöveckan (söndag) med Loppis vid eget bord -full fart som vanligt!
Maringrillen har också från den här veckan öppet längre och jag såg nånstans att brödboden har öppet några dagar också. TomatKarin låter meddela att hon har gott om basilika om nån vill köpa och tomaterna är visst på gång de också..kontakta Karin för mer info.
Känns bra att måndagen startar med så härligt sommarväder när söndagen slutade som den gjorde…vi får hålla tummarna för fortsatt finväder eller ska det vara varannandagsväder?
Sköt om er de sista dagarna av juni så kliver vi in i juli i slutet av veckan och ser framemot ännu en härlig sommarmånad.
Kram från mig till er // Lotta

Translate »