v.28 (11-17 juli)

Ingen bofast öbo som fyller år denna vecka (om jag är rätt underrättad) Ingmarsöveckan är över och det är “normal läge” på ön. Idag måndag är det biblioteksdag ( idag inget som krockar, hoppas jag) på Onsdag är det MELODIKRYSS på missionshuset 19,00 med Kerstin & Co och på lördag löser vi melidokryss på Norrgården och på söndag är det öppet scen igen också det på Norrgården. (se separata anslag på ön) Det behövliga regnet som kom i lördags gör gott åt skogens guld -kantarellerna – men det är inte bara vi människor som tycker om dessa utan även sniglarna… urk!!
en fråga som kommit upp under helgen är varför det är så lite folk ute i skärgården – är det vädret? -är det brist på aktiviteter? – eller är det bara en allmän trend? – inte semester än?
Önskar alla en härlig vecka på Ingmarsö eller vart ni nu befinner er!
kram från Lotta

Translate »