v.29 (18-24 juli)

Solen skiner, det är bra vind för segling, nästan badbart i havet – sommar helt enkelt! Den här veckan fyller en bofast öbo år -Grattis till dig!
Det är så trevligt när folk bestämmer sig för att bli öbor – så vi välkomnar ytterligare en familj (på två pers) till ön och hoppas att de ska trivas året runt!
Man märker att vi blivit fler på ön (tänker då på rörliga friluftslivet och sommarboenden) för vi har inte samma kultur när det gäller fimpar och glasspapper… det är mycket skräpigare nu 🙁 att det är skräpigt/fullt vid glasigloon på södra får vi skylla entreprenören för, då de inte tömmer dem som de borde. Det är trist att det ska bli överfullt hela tiden, saken är påpekad för ansvariga på Roslagsvatten.) Ni vet väl att det händer mycket på ön – fysträningar på olika ställen på ön (lite som att jaga Pokémon). Är man med på FB finns det massa bra sidor -köp/sälj -samåkningar – nödrop om barnvakter mm mm, det sitter också väldigt många lappar på affärens anslagstavla om olika saker.
18/7 – bibliotek 18-20.
22/7 – Logdans på Norrgården. lär dig dansa! kan du redan är du också välkommen att svänga runt på logen.18-22. Vår egen riksspeleman Anci med man spelar.
23/7 -Smestivalen – öns stora festivalarrangemang – dans, musik,mat,konst,film mm mm 16-01
24/7 – Öppen scen på Norrgården 17-19
Fruntimmersveckan startar men vi får hoppas på att vädergudarna har fel! att det blir varmt,soligt och fint iallafall i slutet på vecakn då det händer så mycket.
kram från Lotta, önskar er alla en härlig vecka på och runt INGMARSÖ.

Translate »