v31 (1-7 augusti)

Jag tycker att det gungar nu när jag är på land..(har bott båt i några dagar!) Hoppas alla haft en underbar vecka på Ingmarsö med omnejd.
Nu börjar snart livet återgå till det normala med höstaktiviteter, höstöppet i affär och restauranger men än är det en vecka kvar med alla godsaker..
Den här veckan fyller en bofast öbo år – hurra och grattis till dig! det är alla flickvänners dag,ölen och senapens dag,världsvänskapsdagen,vattenmelondagen,alla systrars dag,internatioenella öldrickardagen den här veckan – oj oj hur ska man orka med ??
På onsdag 3/8 spelar Anci o Mats Nordwall på missionshuset, missa inte detta. Idag måndag är det biblioteksdag som vanligt och igår söndag var det sista öppna scenen på Norrgården – hoppas arrangörerna vill fortsätta nästa sommar också med dessa trevliga arrangemang.
Ha en härlig v 31 i vår underbara skärgård! Njut av livet!
Puss å kram till alla! // Lotta

Translate »