v32 (8-14 augusti)

Jag har hört på radion idag….att väldigt många börjar jobba igen idag efter en lång härlig sommarledighet så även jag (å det gungar fortfarande när man står här vid skrivbordet)
Den här veckan är sista veckan som affären har sommaröppet dvs utan lunchrast och öppet till 18,00.
Den här veckan fyller tre bofasta öbor -grattis till er !
Biblioteket har öppet 18-20 denna vecka. Kom ihåg att lämna tillbaka böcker om ni är på väg att lämna ön! kom också ihåg att ta hand om er “sommarkatt” ifall ni skaffat en sån för vi vill inte ha en massa herrelösa hungriga katter springandes på ön i höst /vinter.
Att fira denna vecka förutom födelsedagsbarnen är – drottningens namnsdag,Lyckan dag,intern.kattdagen,rulltårtans dag,loppmarknadens dag,intern.ungdomsdagen,vänsterhäntas dag-som sagt mycket att fira! annars är det en lugn vecka på ön ,inga aktiviteter att rapportera om.
Önskar alla ledig och alla som börjat jobba en riktigt härlig vecka!
kram från Lotta

Translate »