v34 (22-28 augusti)

Måndag 22/8 betyder att biblioteket återgår från sommartider till sina ordinarie tider dvs 10-11 o 18-19 – välkomna till biblioteket! Lämna tillbaka! -låna nytt!- läs en tidning! – få lite uppdateringar!  Den här veckan fyller två bofasta öbor år – en jubilerar med 25 och en med 70 – GRATTIS till er båda!
Trasdockornas dag, köttbillens dag, internationella råkostdagen, alla hundars dag, Raul Wallenberg dagen – ja mycket händer denna vecka. Själv ska jag koncentrera mig på att bli pigg å glad igen efter dusten med halsfluss bacillen…
v 34 innebär skolstarter, föreningslivsuppstarter med en massa möten, nya turlistor mm mm så håll utkik så ni  inte missar båtar eller bussar.
Enl prognoserna ska det också bli lite varmare denna vecka så ett bra slut på Augusti kan vi se fram emot.
ha nu en kanonbra vecka! åter till vardagen för många! kram från Lotta

Translate »