v35 (29/8-4/9)

Men hallååå, vart tog den här månaden vägen? (javisst ja 14 av de 31 dagarna har jag ju legat sjuk… men jösses vad fort månaden gått)
Den här veckan fyller en bofast öbo år -GRATTIS till dig!
Idag är det lite småregnigt och höstruggigt här på ön vi får väl se hur resten av veckan blir.
Det är biblioteksdag idag, förhoppningsvis Zumba imorgon tisdag på Lurkan, kanske yogan kommit igång också efter sommaren men ännu inte “Torsdagsaktiviteterna” – vi avvaktar lite till tills skolbarnen kommit in i sina skolrutiner och fritidsaktiviteter så får vi se sen vilken dag och om vi sparkar igång.
Har också hört att vävningen startar så smått igen på Lurkans vind efter sommaruppehållet. En aktivitet alla är välkomna till.
Sjöbon har öppet alla lördagar september ut om man är intresserad av lite hemslöjd. Museet har också helgöppet om man är intresserad annars är det bara att höra av sig till nån i museegruppen så öppnar de nog upp. Har ni provat Norrgårdens B& B? rida Islandshäst eller paddla kanot, om inte så kanske det kan vara ett litet mysigt helgäventyr.(ett litet tips så här en gråmulen måndag)
Porsinets dag och flourtanternas dag är det denna vecka -kanske nåt att fira?
Önskar alla en bra vecka och hoppas ni får vara förkylningsfria! kram från Lotta

Translate »