v36 (5-11 september)

Halloj! ursäkta sen skrivning (var och hälsade på hos SLL igår för att prata vår trafik)
den här veckan fyller 4 bofasta öbor år – GRATTIS till er!
Igår var det biblioteksdag – har ni nån bra bok att rekommendera?Idag är det troligtvis Zumba, kanske light eftersom många är rossliga i halsen och så. Dansbandens Dag,Ostronets dag,svampens dag,teckenspråkets dag och kebabens dag är det denna vecka -alltså mer än födelsedagar att fira!!
September är en typisk föreningsmånad, har var och varannan dag nåt uppdrag i nån förening -suck! (möten ,möten och massa inläsning av div olika uppdrag, just nu mest RUFS- Regional Utvecklingsplan för Stockholmsregionen) Idag har vi ganska bra septemberväder, lite sol,lite moln,lite vind – lagom helt enkelt.
Bygdegårdsföreningen låter meddela att den planerade Pubkvällen på lördag är inställd, nästa chans 15/10 – håll utkik efter anslag.
Livet går vidare trots seg förkylning,hos å hack och vi ser fram emot en bra vecka! Ha det gott alla! kram från Lotta

Translate »