V40 (3-9 Oktober)

Oktober..startar med blå himmel, nästan ingen vind,lite kyligt, höstfärgerna börjar visa sig även i öns träd ( har kommit mycket längre på fastlandet) en härlig start!
Den här veckan firar vi internationella barndagen,Kanelbullens dag,Vodkadagen,inter.lärardagen, gräddtårtans dag och tacksägelsedagen, dessutom säger vi GRATTIS till de 4 bofasta öbor som fyller år denna vecka -GRATTIS Grattis!
Idag måndag är det biblioteksdag 10-11 o 18-19 dock är det kanske lite utplockat då BOKBÅTEN kommer imorgon tisdag 14,00-15,30 på södra ligger hon och tar emot alla som vill komma ombord för att hitta en god bok eller två.
Ang zumban så får ni ha koll på facebook gruppen eller prata med varandra, detta gäller också aktiviteter över lag på Lurkan. Prata ihop er och starta nåt projekt!  Styrelsen i bygdegårdsföreningen tackar alla som var med på städdagen i lördags och gjorde fint, målade och röjde.
På tisdag är det dags för fotvård igen, kanske det finns en sista-minuten tid?
Lite regn fick vi i slutet av förra veckan och det är bra både för svamp och natur, det är väldigt torrt i skog och mark.
Oktober..första “riktiga” höstmånaden – nu får man börja elda i pannan,knäppa igång värmepumpen, tända värmeljus och höstmysa. Byta shortsen mot långbyxor och kyliga dagar ta på vantar.
Ta vara på varandra, njut av hösten, glöm inte bokbåten å ha en himla bra vecka! Kram på er alla från Lotta

Translate »