v42 (17-23 Oktober)

Grynkorvensdag, Foxterriernsdag och 4 öbor som fyller år denna vecka – allt detta firar vi med flaggan i topp -tårta och hurrarop! -Hurra hurra hurra!!! Grattis till alla födelsedagsbarn ( 9-82 år)
Ni kommer väl ihåg att det finns vattenprovsflaskor på Weta-plast att hämta om man vill ta prover på sitt dricksvatten. (2016 har de ett specialpris för oss Ingmarsöbor)
Kanske ni har hört lite skjutande på ön – det är OK det är jaktlaget som är ute – försöker hålla aktiviteten uppdaterad men ibland kan det missas.
Påminner om att aktiviteterna för alla 0-100 år startar tisdag 1/11 (17-19) på Lurkan.
Idag är det lite gråmulet, nåt som hittills varit Oktoberstandard, det är väldigt lågt vatten just nu så tänkt båtuppdragning i helgen gick i stöpet – nya försök kanske nästa helg!
Byalagsrepresentanter och några öbor var torsdag och fredag i förra veckan på Ö för Ö konferens på Svartsö och Ingmarsö – mycket intressant – många nya bekantskaper och kontakter etablerades och vi känner hopp inför framtiden och öarnas överlevnad – fortsättning följer!
Önskar alla en härlig vecka – det ska jag ha fast på varmare breddgrader – ha det så bra! vi hörs mitten av v 43 igen // Lotta

Translate »