v44 (31/10-6/11) Lov

Edit,Tobias,Hubert,Sverker mfl har namnsdag denna vecka. Vi har inga bofasta födelsedagsbarn men det är LOV! Läslov heter det visst nu.. kärt barn har många namn.. potatisplockarlov…höstlov..novemberlov..vad det än kallas så har iallafall skolbarnen lov denna vecka och därför startas Lurkaktiviteten imorgon tisdag med film (17-ca 19)
Idag måndag är det biblioteksdags – passa väl bra så här på läslovet – 10-11 och 18-19 är biblioteket öppet.
Tisdag startar som sagt Lurkaktiviteterna igen – öppet för alla 0-100 år
På lördag är det Allhelgonamarknad med PUB -start 15,00 – på Lurkan. På lördag kan man också  åka till Ljusterö kyrka till minnesgudstjänsten kl 18,00 – man åker reguljärt upp med Holly ( 16,55) och hem med taxibåt och detta anmäler man till Sunes taxi (0708-987999) eller Sofie på hemtjänsten (070-7446967)
Det är också Frysrättens dag,No Hate dagen, Alla helgons dag, Vegandagen och hör och häpna lutfiskens dag denna vecka , så även fast vi inte har födelsedagar att fira finns det mycket annat att fira…
Sista dagen i oktober bjuder på ett växlade väder – moln,blå himmel,regn,kyla (2 grader i morse)sol – fortfarande väldigt lågt vatten men det är bra för syresättningen i våra hav. Enligt väderprognosen är vintern på väg ,utlovat snö långt ner i landet ( å jag som inte hunnit plocka bort utemöbler och annat!) och imorgon ska det visst bli riktigt ruskigt…blåst och nederbörd.
Observera att Hollyturerna i helgen (5-6/11) går enligt söndagstabell.
Ha nu en riktigt bra vecka! kram Lotta

Translate »