v45 (7-13 november)

En vecka av november avklarad och mitt i detta fick vi vinter! lite i tidigaste laget enligt min åsikt men många är glada och det blir ju lite ljusare med lite snö. Har hört att det kan komma och bli en riktigt bra vinter i år- låt oss hålla tummarna för det.
Den här veckan händer en hel del liksom nästa alla veckor på vår ö.. det är öppet på biblioteket idag 10-11 och 18-19, Tisdagsaktiviteten på Lurkan 17-19 (korv m bröd samt lek o umgänge) det är kladdkakans dag,Mårtens afton,Chokladens dag, SIKFEST på bygdegården på lördag (knytis och alla är välkomna men kom ihåg att anmäla dig) Smörgåstårtans dag,FARS dag på söndag och EN bofast öbo som fyller år -GRATTIS till dig!
Helgens allhelgonamarknad med Pub efter var mycket välbesökt och uppskattad – bygdegårdens “personal” tackar alla för besök, uppställ och närvaro.
Byalaget hade styrelsemöte i söndags och som vanligt var dagordningen gedigen – ni vet väl att ni alltid kan komma med frågor/synpunkter ang ön till byalaget, ibland kan vi hjälpa till ibland inte…byalaget informerar löpande på hemsidan om det är nåt av intresse som ska meddelas, så håll lite koll!
ga%cc%88sthamns-info-officiell-hemsidan – känner du någon som känner sig redo för detta kontakta Byalaget (en arbetsgrupp har bildats för att komma fram till en lösning)
Nu ser vi fram emot en härlig v 45, – att vädret inte blir allt för busigt även om det just nu blåser hårt och är gråtrist, – att alla får hålla sig friska. Kram från Lotta
ps. har ni noterat att det från nästa turlista går en kvällsbåt på torsdagar (Åsättra)

Translate »