v47 (21-27 nov)

Men hallåå….var tog månaden November vägen??? redan inne i “löneveckan” å det betyder ju att vi är i slutet på månaden… den här månaden har visat på alla fyra årstiderna i en och samma månad..just idag är det väl sommar 🙂 plus 7 grader, svag vind (bra segling!) lite moln ,lite blått… en helt normal sommardag i Sverige (ha ha)
Idag har vi en av öns bofasta som fyller år de andra två senare i veckan -GRATTIS till er alla!!! hästens dag,löning och första advent firas också denna vecka.
Många julbord startar till helgen och som vanligt tycker jag att det gått alldeles för fort att komma till 1:a advent..
Idag måndag är det som vanligt öppet på öns fina bibliotek -där finns massor att låna,läsa och få tips om. 10-11 och 18-19.
På tisdag träffas vi på Lurkan kl 17-19, äter tillsammans, byter åsikter, fikar och spelar och lekar. Livet går vidare här på ön även om befolkningen just nu minimerats (-t.o.m några sk bofasta sviker ön ) vi jobbar på i byalag,trafikgrupper mm så inget står still. Ni kanske inom kort blir kontaktade av en valberedning då vi närmar oss årsmöten i några av alla de ideella föreningar som jobbar på Ingmarsö för Ingmarsö.
Önskar er alla en riktigt härlig nästsista vecka i månaden november // Lotta

Translate »