v49 (5-11/12)

Fick veckan som gick reda på att en kär granne och vän lämnat jordelivet efter en längre tids sjukdom och jag å de mina tänker på familjen och önskar trots detta dem en fröjdefull jul när den kommer… alltid jobbigt när man förlorar en öbo. Apropå öbo så fyller tre stycken år denna vecka – en jubilerar med 60 och en med att bli tonåring -GRATTIS till er alla tre!!
Idag måndag är det biblioteksdag som vanligt 10-11 och 18-19. Imorgon tisdag är det mycket som händer – fotvård, möjlighet till laddning av ökorten på Swea Sandö kl 11.15-11.38 på södra bryggan och Lurkaktiviteter 17-19 (dit alla 0-100 år är välkomna) på onsdag ska jag representera Byalaget på Skärgårdsrådet så är det nåt ni vill få fram till kommunen så meddela Lotta. på fredag är det pepparkakans dag, på lördag är det Nobeldagen och julmarknad vid sjöbon med kaffe och bulle i brödboden 9.30-13.00 – alla hälsas välkomna! och på söndag är det 3:e advent – hej vad det går undan!! -Snart e´re jul!!
Önskar alla en en härlig v.49 som än så länge är ganska mörk, lite småblåsig och med en temperatur på plus 5 grader!  // Lotta
(igår hade ön strömavbrott – allt mellan 2-6 timmar lite beroende var på ön man bor – bara så ni som inte var här vet..med tanke på timrar, frostvakter,kyl/frysar mm mm)

Translate »